Mijlocasul lui Inter Milano, portughezul Luis Figo, unul dintre organizatorii "Serii Campionilor", alaturi de Gica Popescu, a anuntat cativa dintre jucatorii care au confirmat deja prezenta la meciul caritabil din 26 mai. Pe stadionul Steaua din Bucuresti vor evolua in acea seara capitanul lui Real Madrid, Raul, mijlocasul olandez al lui AC Milan Clarence Seedorf sau Rui Costa, portughezul care s-a retras de curand din activitate.

Confruntarea va opune o reprezentativa all-time a Romaniei, din care vor face parte jucatori de la Mircea Lucescu si Lita Dumitru pana la cei care fac parte in prezent din nationala, contra unei echipe alcatuita din jucatori invitati de Luis Figo.

"Vrem ca acest meci sa le depaseasca pe cele anterioare. Ne propunem un eveniment de lux, cu nume importante din fotbalul mondial. Este pentru prima oara cand fotbalul romanesc aduna la un loc ce a avut mai bun din anii '70 pana in prezent", a spus fostul jucator Gheorghe Popescu.

Din formatia lui Figo vor face parte Rui Costa, Sa Pinto, Nakata, Arveladze, Edgar Davids, Miguel Angel Nadal, Guillermo Amor, Fernando Hierro, Raul, Michel Salgado, Francesco Toldo, Dimas, Costinha, Fernando Couto, Pauleta, Oceano, Jorge Costa, Roque Junior, Clarence Seedorf, Olivier Dacourt, Maniche si Sergio Conceicao.

Meciul Stelele Romaniei - Stelele Lumii va incepe la ora 20, pe 26 mai, si va fi precedat de un spectacol de prezentare a celor doua echipe. De asemenea, cu cateva zile inainte, va avea loc si deja celebra Bursa a Serii Campionilor, banii stransi in urma acestei licitatii urmand sa fie directionati catre copiii care vor sa studieze si nu au posibilitatea sa mearga la scoala. Prin intermediul unor organizatii vor fi gasite astfel de cazuri in Moldova, Banat, Dobrogea sau Oltenia.