Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a luat hotararea de a amana studierea cazului partidei pierdute cu 3-0 la masa verde de Otelul Galati in fata celor de la FC Vaslui, din cauza lipsei juristului pe care galatenii l-au cerut.

"Juristul pe care noi l-am solicitat, in scris, nu am inteles prea bine din ce motive, familiale se pare, nu a fost prezent. Mi s-a parut suspect faptul ca a lipsit si a aparut alta persoana. De aceea am cerut amanarea cazului", a precizat pentru NewsIn Marius Stan, directorul general al FC Otelul.

Comisia de Apel a FRF a luat decizia (in data de 6 mai) ca formatia Otelul sa piarda cu scorul de 3-0, la masa verde, partida cu FC Vaslui din etapa 23 a Ligii 1. Motivul este acela ca au fost folositi jucatorii Gabriel Paraschiv si Janos Szekely (suspendati de Comisia de Disciplina, dar cu drept de joc dupa un apel).

Aceasta decizie a FRF a produs modificari in ierarhia Ligii 1, acolo unde FC Vaslui a facut rocada in clasament cu Otelul, fiind echipa care in acest moment va reprezenta Romania in Cupa UEFA Intertoto.