Razvan Lucescu, antrenorul nou-promovatei FC Brasov, a precizat ca din punctul lui de vedere Steaua nu ar trebui depunctata din cauza episodului servieta de la Cluj, aceasta practica intalnindu-se si in alte campionate.

"Acest lucru se practica si afara si nu cred ca este ceva atat de grav daca aceste lucruri se discuta intre conducatori. Personal, nu sunt de acord sa se discute direct cu jucatorii, asta ar fi singura mea problema. Oricum, nu cred ca Steaua ar trebui sa fie depunctata pentru ceea ce s-a intamplat, dar spun asta bazandu-ma doar pe ceea ce stiu eu. Nu stiu ce informatii detin cei care ancheteaza acest caz", a spus fostul antrenor al Rapidului.

Lucescu Jr. a mai precizat ca incearca sa refaca la Brasov echipa Rapidului cu care a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA. Urmatorul pas al stegarilor va fi inregimentarea portarului echipei nationale, Danut Coman, pe lista preferintelor brasovenilor mai fiind Nicolae Grigore si Mugurel Buga, jucatori care nu mai sunt doriti in Giulesti.