Ivorianul Didier Drogba, atacantul celor de la Chelsea Londra, a precizat ca isi doreste enorm sa ajunga la AC Milan, club cu care a fost aproape sa semneze si in 2006, atunci cand i-a spus lui Mourinho ca se duce la dentist in timp ce el negocia cu vicepresedintele Galliani si cu Maldini.

"Toti fotbalistii viseaza sa semneze cu Milan. Lui Maldini i-am spus ca Milan este un club unde mi-as dori foarte mult sa joc. Cu Galliani am discutat ca vreau sa joc din orice moment la echipa. Le-am spus sa aiba banii pregatiti si sa inceapa negocierile cu Chelsea", a precizat Drogba.

Atacantul a ajuns pe Stamford Bridge in anul 2004, pentru el Marseille, fosta sa echipa, primind 24 de milioane de euro.

"Mourinho mi-a spus la telefon ca a avut incredere in mine, ca a facut totul pentru mine si ca eu am mers sa negociez cu Milan cand am spus ca sunt la dentist", a completat Drogba, cel care a fost trimis la echipa a doua dupa acest incident.

Finala Champions League de la Moscova dintre Manchester si Chelsea ar putea fi ultima partida in tricoul albastrilor pentru Didier, care pare tot mai aproape de San Siro.