Oficialii buzoieni, in frunte cu tehnicianul Stefan Stoica, incearca sa inlature suspiciunile ce planeaza asupra meciului din Ghencea, dintre Steaua si Gloria. La Buzau evolueaza mai multi jucatori imprumutati de la Steaua iar antrenorul Gloriei nici nu isi inchipuie ca "s-ar mai face "d-alea", sa vina cineva in vestiar si sa le zica copiilor sa se dea la o parte".

"E mai usor sa bata Craiova pe Ceahlaul decit Buzau pe Steaua, in Ghencea. Oricum, noi mergem sa obtinem macar un egal la Bucuresti. De ce sa nu avem sanse? Poate ii prindem pe stelisti suparati, morcoviti si poate chiar ii batem", isi imagineaza Stoica.

Sansele buzoienilor de a se salva depind si de rezultatul partidei Universitatea Craiova - Ceahlaul. Moldovenii sunt la un punct in spatele Gloriei Buzau, ce ocupa ultimul loc ce garanteaza ramanerea in prima liga. "E greu sa-i bati in Ghencea, la ei acasa, in fata propriilor uporteri. Avem 50 la suta sanse sa ne salvam, iar baza cea mai mare ne-o punem in olteni. Sint sigur ca Mititelu nu se va pata", a spus Constantin Bucur, patronul Gloriei. Etapa trecuta, Gloria a castigat in fata oltenilor cu 1-0, un meci in care Craiova a lasat-o "mai moale".