Rapid - Steaua, minutul 73... O noua bricheta zboara spre Deaconu, arbitrul intalnirii fluiera finalul meciului. Langa "central", Florin Lovin ii facea un marcaj strans lui Deaconu, asa cum nu reusise in tot meciul cu jucatorii Rapidului si gesticula, semn ca partida s-a terminat, bucurandu-se si fugind spre vestiare impreuna cu Radoi si ceilalti.

Meciul Dinamo - Steaua... Finalul de meci se apropie, Pulhac este lovit, iar dinamovistii degajeaza mingea in aut. Stelistii repun de la margine si Lovin, in loc sa dea mingea inapoi dinamovistilor, centreaza periculos in careu, luandu-i pe nepregatite pe jucatorii lui Talnar dar si pe coechipierii sai!

"Din cauza lui Lovin s-a si format acel meleu. Lobont a sprintat din poarta pana la mijlocul terenului plin de nervi, ca sa ii reproseze ca asa ceva nu se face. El a zis ca e minutul 90 si ca luptau pentru un egal. Asa ceva nu se face. De-aceea au luat rosu Dica si Bratu, pentru ca s-asa era multa tensiune si spiritele au degenerat. Eu eram langa el cand a primit mingea si nici nu l-am atacat, pentru ca am crezut ca va fi fair-play. Putea sa spuna ca nu voia sa faca gestul asta, nu era nici o problema. Dar el a centrat in careu. Si colegii lui si-au dat seama ca a gresit", a explicat Catalin Munteanu.