Steaua pierde isi pierde “capitanul”, jucatorul cu cea mai puternica personalitate din vestiar si omul ale carui indemnuri catre colegi sunt mai puternice decat indicatiile oricarui antrenor . In momentele de cadere ale Stelei, suporterii echipei isi vor rosti unul altuia cuvinte de genul: “Ma, cand era Radoi nu tremurau astia in halul asta. Tipa o data la ei, jucau toti ca apucatii!”.

Fotbalisti marunti din campionatul romanesc pierd gloria unui dribling de efect in fata unui fotbalist adevarat. Cu tot cu genunchii sai fragili, Radoi inseamna mai mult Champions League in fotbalul nostru decat pot oferi parcursul fara greseala in campionat al Stelei sau al CFR. Atacanti buni din campionatul nostru isi vor putea proba mai greu valoarea in fata impresarilor veniti sa-i vada in meciurile contra Stelei.

Vom astepta etape bune sa vedem un tackling adevarat si nu ne vom mai bucura la fel de meciurile jucate pe ploaie.

Nu vom mai vedea prea curand un fotbalist care... Mai bine rememorati prima jumatate de ora a meciului tur din sferturile Cupei UEFA, Rapid - Steaua. In acele 30 de minute, Radoi aproape ca a castigat calificarea Stelei si a eliminat Rapidul prin trasarea in favoarea sa a tuturor duelurilor aeriene, prin pase extrem de iuti si de exacte, printr-o evolutie mai mult decat demoralizatoare pentru adversar.

Astfel, daca pleaca Radoi, cei care iubesc fotbalul s-ar putea sa aiba o dezamagire totala vizavi de modul in care capitanul Stelei se va adapta fotbalului vestic. Sau poate o bucurie plina ca unul de-al nostru face legea pe terenul si in vestiarul unei mari echipe din Europa.