Victoria dinamovistilor in fata Stelei a adus bucurie in sufletele multor oameni din fotbalul romanesc. Singurul care nu crede ca izbanda lui Dinamo a facut dreptate in Liga 1 este Dumitru Dragomir, care i-a catalogat pe cei in cauza drept "cretini".

Primii care s-au bucurat au fost clujenii. "Este o bucurie foarte mare, ii multumim lui Dinamo. Au jucat extraordinar, au meritat victoria si sigur ca ne-au ajutat. Le ramanem datori, cum se spune la noi", a spus Iuliu Muresan imediat dupa meci. "Nu am simpatizat Dinamo niciodata, dar acum merita respectul nostru si nu voi mai spune niciodata absolut nimic rau despre aceasta echipa", a spus Paszkany.

A urmat apoi Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui. "In seara asta am fost extraordinar de bucuros. S-a intamplat un lucru extraordinar. Acest joc a demonstrat ca Dinamo a avut onoare pe care o regasim numai in campionate puternice. Dinamo care niciodata nu a fost in sufletul meu, dar prin ceea ce a facut, imi dovedeste ca fotbalul romanesc se va insanatosi. Lucrurile sunt pe calea cea buna. Dinamo a jucat pe bune si nimeni nu poate contesta treaba asta", a spus fostul mare arbitru la Fanatik.

"Aseara s-a facut dreptate în cazul 'Bricheta'. Comisia de Disciplina, Comisia de Apel si chiar Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, nu au respectat regulamentele, dar prin rezultatul meciului Dinamo-Steaua s-a facut o mare dreptate", a spus si George Copos pentru News In.

In schimb, Dumitru Dragomir... "Mi s-a parut un meci senzational. Un derby foarte bun, care şi-a respectat notorietatea. Am vazut ca se spune ca s-a facut dreptate. Numai tampitii pot sa spuna asta!"