Arbitrajul lui Alexandru Tudor a starnit controverse si de aceasta data. Stelistii au reactionat violent in a doua repriza cand Bratu a cazut in careu, in speranta obtinerii unei noi lovituri de pedeapsa. Tudor a lasat jocul sa continue, spre stupefactia lui MIrel Radoi, aflat in pragul unei crize de nervi.

"Nimeni nu a observat ca CFR a castigat dintr-o eroare de arbitraj. Bratu trebuia sa fie eliminat", a acuzat Adrian Ilie. Stelistii ii mai imputa lui Tudor ca nu l-a eliminat pe Pulhac, care l-a atacat pe Neaga cu talpa pe glezna.

"Arbitrajul lui Tudor mi s-a parut impecabil, la fel ca in meciul nostru din Ghencea", a comentat Iuliu Muresan cu malitiozitate. "Sunt fericit ca in aceasta seara am asistat la un arbitraj impecabil. Tudor poate sa arbitreze o finala de Liga Campionilor sau chiar de Cupa Mondiala", a spus si Porumboiu.

In schimb, Alexandru Tudor a acordat pentru Dinamo un penalty intr-o faza ce a semanat izbitor cu cea din meciul Steaua - CFR cand, Semedo, scapat singur cu Zapata, a fost faultat de portar insa Tudor a acordat corner.

PENALTY-UL NEACORDAT LA SEMEDO

PENALTY-UL ACORDAT LA DANCIULESCU