Inainte de startul sezonului, se zvonea ca Ionel Danciulescu si Florin Bratu nu ar fi chiar cei mai buni prieteni. Ca relatiile dintre ei erau reci iar despre ei se putea spune doar ca sunt colegi. Timpul a demonstrat contrariul dupa plecarea lui Claudiu Niculescu in Germania.

Daca Ionel Danciulescu iese golgeterul campionatului, un mare merit il are si Bratu, altruist in multe momente, cand i-a pasat lui Danciu decisiv in fata portii. Daca Bratu a reusit 14 goluri in acest sezon si va fi convocat la Euro, un mare merit il are si Danciulescu, care de multe ori a facut toata "treaba" murdara, adica sa se lupte cu fundasii adversi ca sa-i creeze spatii lui Bratone.

In meciul cu Steaua, Danciulescu a obtinut penalty si l-a lasat pe Bratu sa il transforme. In repriza a doua, dupa o cursa senzationala pe partea stanga, Bratu i-a pasat lui Danciulescu in fata portii pentru 2-0.

In retur, Dinamo a trait prin executiile lui Bratu si Danciulescu. Din totalul de 25 de goluri reusite, 20 au fost marcate de cei doi. 10 Bratu si 10 Danciulescu.

"Ma inteleg bine cu Bratone. Colaboram bine in teren si asta se vede. Conteaza sa castigam, nu neaparat cine inscrie. Campionatul acesta se termina, dar speram ca in sezonul viitor sa reusim impreuna si mai multe goluri", a spus Danciu pentru HotNews.

"Danciu e un sufletist, se pune in slujba echipei si impreuna am facut un atac de temut", a spus si Bratu.

Finalul meciului cu Steaua i-a gasit pe cei doi imbratinsandu-se. Danciu a sprintat de la mijlocul terenului pana la poarta la care Bratu a inscris si s-a aruncat in bratele lui. Frumos.