Incepand din sezonul viitor, o partida l Gloria Buzau - "U" Craiova o sa intre in pachetul meciurilor de 85 de milioane de euro. Fara TVA. Trist? Poate. Cert e ca s-au intalnit doua echipe cu obiective diametral opuse. Buzoienii erau disperati sa obtina trei puncte pentru a pastra sanse sa ramana in prima liga. Oltenii... chiar nu aveau nici un obiectiv. De-aici a rezultat o lupta surda si plictisitoare pana si pentru spectatorii echipei gazda.

Costea, care in urma cu doua etape s-a distrat cu apararea lui Dinamo si a semanat panica printre fundasii Stelei, s-a jucat astazi cu ocaziile si a ratat din toate pozitiile, chiar si singur cu portarul. Wobay trebuia sa traverseze jumatate de teren cu mingea la picior pentru a da o pasa, Dina isi pierdea concentrarea in fata portii iar Tanasa a irosit o ocazie uriasa, trimitand din 5 metri peste poarta dupa o centrare perfecta de pe stanga trimisa de Costea.

Singurii care aveau ceva de pierdut au fost buzoienii. E greu de imaginat ca o formatie ca Gloria Buzau ramane in prima liga din moment ce principalul pericol sta in bocancul lui Litu, care a vrut sa fie vedeta meciului in cateva situatii cand putea sa rezolve simplu, in fata portii, cu o pasa la un coechipier.

Situatia a fost salvata de portughezul Nunes, la o faza ce nu anunta nimic. O minge aruncata la disperare spre careul oltenilor, ajunge pe fruntea lui Nunes, si-apoi in poarta, sub privirea blajina a lui Silviu Lung jr., care pana atunci isi salvase colegii in cinci situatii.

Gloria Buzau:

Minca – Nejneru, Ninu, Tudose, Filip (46' Iovita) – Vlaicu, Cl. Ionescu (89' Iozici), Bicfalvi, Eze - Litu, Doicaru (55' Nunes).

Antrenor: Stefan Stoica

Universitatea Craiova:

S. Lung jr. – Dananae, Barboianu, V. Gaman, Rose – Wobay (83' Craciun), Prepelita, Gingionveanu, Barbu - Dina (55' C. Tanasa), Fl. Costea

Antrenor: Nicolo Napoli