Txiki Begiristain, directorul sportiv al Barcelonei, spune ca la formatia blau-grana va avea loc o adevarata revolutie la finalul acestui sezon competitional, nume grele precum Henry, Ronaldinho, Deco, Zambrotta sau Rafael Marquez urmand sa paraseasca Nou Camp.

"Evolutia slaba inseamna ca trebuie sa facem anumite schimbari. Daca ne-am fi calificat in finala de la Moscova a Ligii Campionilor, atunci poate nu s-ar fi schimbat nimic. In vara vor avea loc niste modificari", a declarat oficialul Barcelonei.

Transferurile de marca facute in vara: aducerile lui Thierry Henry, Eric Abidal, Yaya Toure si Gabriel Milito nu au avut efectele scontate, Barca fiind o echipa oarecare in Primera Division si in Europa.

Lista fotbalistilor doriti de catalani ii cuprinde pe Daniel Alves, Cesc Fabregas, Karim Benzema, Fabricio Coloccini si Philipp Lahm.

Txiki Begiristain nu a confirmat dar nici nu a infirmat daca olandezul Frank Rijkaard va parasi banca tehnica a Barcei, suporterii si unele dintre persoanele din consiliul de administratie fiind de parere ca ar trebui adus un nou antrenor pe Camp Nou.