Manchester United si FC Barcelona isi disputa in aceasta seara prezenta in finala Champions League de la Moscova, sansele de calificare fiind intacte dupa acel 0-0 de pe Nou Camp. Cu un stadion plin in spate, Diavolii spera la o finala britanica, in ultimul act, in caz de calificare, asteptand Liverpool sau Chelsea.

Cu un sensibil avantaj dupa ce a plecat neinvinsa din Catalunya, United spera intr-o calificare in fata propriilor suporteri, Cristiano Ronaldo fiind cel de la care Old Trafford asteapta mult dupa un meci tur in care a irosit sansa ca englezii sa plece cu o victorie din Spania (a ratat o lovitura de la 11 metri).

Barcelona este in cadere libera in campionat, acolo unde aproape a pierdut si batalia pentru locul secund cu Villareal, Liga fiind singura scapare a unui sezon dezastruos.

Catalanii au acuzat din plin stilul ultra defensiv al celor de la Manchester din tur, sperand ca in aceasta seara elevii lui Sir Alex Ferguson sa iasa la joc si sa le faciliteze contraatacuri rapide.

Echipe probabile:

Manchester United:

Van der Sar, Hargreaves, Brown, Ferdinand, Evra, Carrick, Scholes, Cristiano Ronaldo, Ji-Sung, Tevez, Rooney. (Asezare tactica 4-4-2). Antrenor Sir Alex Ferguson.

FC Barcelona:

Valdes, Abidal, Milito, Marquez, Zambrotta, Deco, Toure, Xavi, Iniesta, Eto'o, Messi. (Asezare tactica 4-3-3). Antrenor Frank Rijkaard.