Patronul Stelei i-a jignit pe adversarii de astazi. Becali a spus despre Universitatea Craiova ca este o echipa mititica, ironizandu-l pe Adrian Mititelu, patronul formatiei din Banie.

"Nu o sa poata niciodata unul pe care-l cheama Mititelu, sa bata pe Steaua. Este Mititelu cu echipa mititica. O sa mergem la Craiova, o sa batem cu 5-0 astazi, si cu asta-basta! Ei n-o sa treaca centrul terenului, Steaua e puternica, se joaca oltenii cu Steaua? Ne poate bate Craiova, dar nu acum. Credeti ca se sperie ei de copilasii astia de la Craiova? Egalul cu Timisoara ne-a incurcat acum putin, ca astazi la Craiova veneam sa ne distram", a spus Becali la Sportro.

Oltenii nu au mai invins Steaua de cinci ani de zile. In sezonul 2002-2003, pe 1 septembrie, alb-albastrii castigau cu 3-1 in fata echipei lui Becali. De-atunci, in Banie, oltenii nu au mai inregistrat decat doua remize cu Steaua, iar ros-albastrii i-au invins in sezonul 2005-2006 cu 1-0.

S-au disputat 42 de meciuri pe terenul alb-albastrilor. Universitatea a castigat 19 partide, Steaua doar 10, restul partidelor incheindu-se la egalitate.