CFR Cluj a egalat pe Steaua in fruntea ierarhiei si se afla momentan pe primul loc gratie golaverajului pozitiv, insa daca egalitatea la puncte se mentine si dupa ultima etapa, bucurestenii vor primi titlu in urma meciurilor directe dintre cele doua. Diego Ruiz a marcat unicul gol al meciului, in minutul 50, dupa un sut plasat din interiorul careului vasluian.

Moldovenii nu si-au revenit din criza inceputa la esecul in fata Stelei, cand Dorinel Munteanu a fost demis iar postul de antrenor principal a fost preluat de Emil Sandoi. Sub comanda acestuia, FC Vaslui a reusit doar doua puncte in cinci meciuri.

Andone a trimis din nou o formula ofensiva in teren, cu Trica, Diego Ruiz si Dubarbier in atac si cu Fabbiani din nou pe banca, la fel ca si in meciul cu UTA. Insa ocaziile din debutul meciului au apartinut vasluienilor, Matei fiind blocat in ultimul moment de Cadu, iar apoi Tony respingand centrarea buna trimisa de Gheorghiu, care il depasise pe portarul Nuno Claro.

Trica rateaza prima ocazie de gol pentru CFR in minutul 20 cand scapa singur spre poarta lui Haisan dupa o preluare ideala, insa decarul clujean trimite peste poarta de la 14 metri.

In minutul 28, Nuno Claro, portarului Clujului, este izbit violent de coechipierul sau, Cadu, si este inlocuit de rezerva Stancioiu. Portughezul a parasit terenul pe propriile picioare, sprijinit de doctori, si a fost imediat luat in primire de catre medicii de la salvare, acuzand o comotie cerebrala.

Diego Ruiz a adus cele trei puncte pentru clujeni in minutul 50, dupa un sut plasat din interiorul careului vasluian.

Pana la final, clujenii au protejat rezultatul care ii readuce cu sanse mari in lupta pentru titlu, dar in continuare trupa lui Ioan Andone trebuie sa astepte un pas gresit al Stelei.