FC Barcelona si Manchester United se intalnesc in ceea ce multi numesc adevarata finala a Champions League, cu toate sa sortii au decis ca cele doua super echipe sa se intalnesca in faza semifinalelor.

Pentru catalani lucrurile sunt simple, trebuie sa castige Liga Campionilor pentru a salva un intreg sezon in care au jucat preponderent slab si in care au fost depasiti net de marii rivali de la Real Madrid.

"Sunt linistit, este o partida deosebit de importanta, dar trebuie sa jucam. Nu resimt nicio presiune, chiar daca se asteapta foarte mult de la mine. Avem 90 de minute in care sa jucam un fotbal total", a declarat Lionel Messi despre meciul din aceasta seara.

In tabara oaspetilor, domneste linistea si increderea, Sir Alex Ferguson marturisind ca pregateste cea mai buna echipa a lui Manchester din cei 22 de ani de domnie de pe Old Trafford.

Echipe probabile:

FC Barcelona:

Valdes, Zambrotta, Milito, Marquez, Abidal, Xavi, Toure, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry. (Asezare tactica 4-3-3) Antrenor Frank Rijkaard.

Manchester United:

V.Der Sar, Evra, Ferdinand, Vidic, Brown, Carrick, Giggs, Scholes, Hargreaves, Cristiano Ronaldo, Rooney. (Asezare tactica 4-1-4-1) Antrenor Sir Alex Ferguson

Stadion Nou Camp

Arbitru Massimo Busacca

VIDEO Ultima deplasare a lui United pe Nou Camp, finala Champions League castigata cu 2-1 in dauna lui Bayern Munchen