Dan Petrescu si-a indeplinit obiectivul la Unirea Urziceni, calificarea in premiera in Cupa UEFA, dupa accesul in finala Cupei Romaniei unde va infrunta pe CFR Cluj. Dupa un meci anost, Razvan Paduretu a marcat unicul gol, in minutul 88, cand deja toata lumea se gandea la minutele de prelungiri. Pe 10 mai, fotbalul romanesc va avea o dubla premiera: o finala inedita a Cupei si un stadion care o gazduieste pentru prima data, la Piatra Neamt.

Sub privirile a 2.000 de spectatori, veniti pe stadionul Cotroceni, Unirea a inceput mai bine meciul, dominand autoritar, dar Gloria s-a strans perfect in jurul portii lui Minca, astfel ca primul sut pe poarta a venit abia in minutul 38.

Dupa pauza, buzoienii au fost mai curajosi, si dupa intrarea in teren a lui Claudiu Ionescu, vedeta echipei, si acesta a fost aproape de gol in minutul 59, sutul sau din lovitura libera fiind respins cu dificultate in corner.

In minutul 88, Razvan Paduretu reuseste sa marcheze unicul gol al meciului.

Alin Litu putea sa impinga meciul in prelungiri, dar mingea trimisa de el cu capul s-a dus peste poarta. Stelea iesise gresit dintre buturi, spre jucatorul care a centrat mingea in careu.

Indiferent de rezultatul finalei, Unirea merge in Cupa UEFA deoarece CFR Cluj aproape sigur va reprezenta Romania in Liga Campionilor.