Patronul Stelei a anuntat miercuri seara numele jucatorilor pentru care va face oferte de cumparare in vara, dupa incheierea campionatului.

"Cristi Sapunaru, Vladimir Bozovici si Ionut Stancu (Rapid), Janos Szekely (Otelul Galati), Artiom Karamian (Poli Timisoara), Adrian Cristea (Dinamo). Nu stiu daca ii iau, dar incerc. Vreau sa am doua echipe la Steaua, nu una, fiindca avem un an greu in Liga Campionilor!", a spus finantatorul Stelei.

"Nu vreau sa se interpreteze ca l-am nominalizat pe Szekely acum, inainte de meciul nostru la Galati, dar este un jucator pe care l-am mai vrut", a spus patronul clubului din Ghencea.

Diversiune

L-a mai vrut pe Szekely anul trecut: chiar inainte de meciul cu Otelul, programat in finalul stagiunii, Becali a anuntat ca va cumpara la pachet trei jucatori de la Galati. Otelul a pierdut fara drept de apel, dupa un meci considerat rusinos de propriul antrenor, iar din acel pachet nu a mai ajuns la Steaua decit portarul Vatca.

Szekely a fost la un pas de a ajunge la Rapid, in iarna, insa transferul a cazut, in pofida dorintei jucatorului de a trece in Giulesti.