Transferurile din aceasta vara in Liga 1 ar putea fi extrem de spectaculoase. Echipele din primul esalon deja isi fac planuri si nu ar fi exclus sa asistam la cateva mutari care ar putea zgudui lumea fotbalului romanesc. Sau poate ca nu...

Lobont pleaca! Portarul e deja cu bagajele facute si va parasi Dinamo dupa Euro 2008, destinantia probabila fiind Lazio, desi interesata de portarul roman mai e si Benfica. Mutarea s-ar putea face dupa Campionatul European, dinamovistii incercand sa scoata un pret cat mai mare pe el.

Adrian Cristea la Steaua? Gigi Becali isi doreste un jucator de creatie. Dica nu mai da randament, Dayro Moreno nu s-a impus in echipa, iar Cristea nu prea e multumit de salariul pe care il are la Dinamo. "Problema la ei este ca unii au salarii mari si nu merita, iar altii au salarii mici", a spus finantatorul Stelei.

Laurentiu Regekampf la Dinamo! Fundasul de la Aleemania Achen este interesat de un transfer in tara si s-a aratat incantat sa evolueze pentru Dinamo.

Marius Constantin si Romeo Surdu la FC Brasov! Cei doi au mari sanse sa evolueze din sezonul urmator la gruparea antrenata de Razvan Lucescu. Primul a declarat in nenumarate randuri ca Razvan este antrenorul cu care s-a inteles cel mai bine, iar Surdu are chiar o relatie de rudenie cu Lucescu jr. El nu a mai prins echipa la Steaua si Becali vrea sa il vanda.

Dani Coman la CFR Cluj? "El probabil ca o fi incheiat un contract cu CFR, d-aia isi doreste ca ardelenii sa iasa campioni", a spus enigmatic Adrian Ilie. Cert e ca giulestenii se vor desparti de portar in aceasta vara.

Pleaca si Pancu. "Pancone" nu mai este agreat de jucatori in vestiar iar contractul sau expira in vara. Nimeni nu i-a propus pana acum sa semneze prelungirea intelegerii.

Cosmin Contra la Poli Timisoara! Fundasul lui Getafe, care a facut senzatie in Cupa UEFA, doreste sa se intoarca la formatia de pe Bega, insa isi doreste ca la echipa sa existe stabilitate si sa nu mai fie implicata in scandaluri.

Ar mai fi de mentionat ca si antrenorii granzilor sunt in pericol. Andone si Lacatus isi risca posturile in acest final de sezon. Tehnicianul Clujului ar putea fi inlocuit de Boloni care este in tratative avansate si cu Rapid. . La Dinamo e simplu: Mircea Rednic va prelua destinele echipei din vara.