Steaua s-a distrat cu Universitatea Cluj. Nu a fost nici un pic de suspans. Plesan a deschis scorul inca din debutul partidei. Bilica a dat putine emotii stelistilor, dar "U" a trait doar printr-un singur om, Dorin Goga. In rest, ros-albastrii si-au testat schemele de joc, combinand cu lejeritate. Victoria a venit de la sine.

Partida cu "sepcile rosii" a fost momentul pentru unii jucatori ai ros-albastrilor pentru impacarea cu fanii si reabilitarea cu Lacatus si patronul Stelei. Plesan si Golanski au marcat primele lor goluri pentru Steaua. Dayro a intrat pe parcurs si, dupa o lunga perioada in care a fost rezerva, si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. Neaga s-a "scos" si el in fata lui Becali, marcand dupa o gafa a lui Merlier.

Clujenii s-au bazat prea mult pe aportul lui Dorin Goga, singurul jucator demn de a evolua in prima liga. In rest, apararea ardelenilor a fost rarefiata, mijlocul a dat dovada de naivitate in multe momente, faza de atac fiind orchestrata doar de Goga. Prea putin pentru o echipa care in aceasta seara si-a jucat ultima sansa de a mai ramane in prima liga.