Steaua s-a distrat cu "U" Cluj care a venit in Ghencea cu gandul de a nu se face de ras. Spatiile mari din apararea ardelenilor au fost speculate cu mare usurinta de stelisti care au facut un adevarat galop de sanatate! Degeaba a sperat concitadina CFR intr-o minune, "U" Cluj are doar un singur jucator demn de prima liga: Dorin Goga.

Partida a inceput de la 1-0 pentru Steaua. Era minutul 7 si deja stelistii se bucurau. A fost meciul renasterii unor fotbalisti ros-albastri care fie erau in eclipsa de forma, fie aveau nevoie de o confirmare ca merita sa evolueze la Steaua. Plesan si Golanski au marcat primele lor goluri la Steaua. Dayro Moreno a izbutit al doilea gol al sau in conditiile in care a fost mai mult rezerva in ultimul timp iar Neaga a revenit cu gol dupa cel reusit in meciul cu Dinamo.

Despre "U" Cluj nu se poate spune prea multe. Apararea naiva, mijlocul firav, doar cateva atacuri orchestrate de Dorin Goga si doua parade ale lui Merlier au fost prea putin pentru o echipa care isi juca in Ghencea sansa sa ramana in Liga 1.

Adi Ilie: "Scorul reflecta situatia din clasament. Ne convin echipele care ies la joc. Avem jucatori de calitate care fac diferenta."