Dinamovistii pot fi din nou campioni, macar in inimile actionarilor, daca in realitate oricum nu mai au nici o sansa. Numiti "nesimtiti" de Cristi Borcea, jucatorii antrenati de Talnar mai au un singur obiectiv in acest sezon: sa o bata pe Steaua! O victorie ar echivala cu un titlu de campioana pentru conducatorii lui Dinamo care ar mai avea doar aceasta satisfactie, dar ar fi si un ajutor consistent pentru CFR Cluj.

"Sunt sigur ca vom incheia campionatul pe un loc de cupa europeana. Daca vor invinge in meciul cu Steaua, jucatorii sunt campioni pentru mine si sunt dispus sa uit de tot sezonul acesta. Nu ma intereseaza ce efecte ar avea in lupta pentru titlu, ci vreau neaparat cele trei puncte cu Steaua", a spus actionarul Vasile Turcu pentru News In.

Un alt fericit de pe urma lui Dinamo ar putea fi Ioan Andone, antrenorul CFR-ului. "Din meciurile care au mai ramas, singurul in care Steaua nu e favorita este cel cu Dinamo. In rest... Cind aveam 11 puncte in fata, spuneam ca titlul se joaca pina in ultima etapa. De ce nu as spune-o si acum, cind suntem in urma Stelei", a spus Ando. Totusi, antrenorul ar putea sa nu se bucure prea mult de un eventual campionat castigat cu CFR, intrucat conducatorii ardelenilor discuta in aceste zile cu Ladislau Boloni o eventuala venire a acestuia pe banca tehnica incepand cu sezonul viitor.