Adrian Mutu si Fiorentina incearca in aceasta seara sa incurce pe Inter in tentativa de a castiga cel de-al treilea titlu consecutiv de campioana a Italiei. Daca Briliantul va fi titular indiscutabil la oaspeti, Cristi Chivu se va afla numai pe banca de rezerve la milanezi, conform Gazzetta dello Sport.

In cazul in care va pleca neinvinsa pe de Giuseppe Meazza, Fiorentina se apropie simtitor de Champions League, asta dupa ce Milanul lui Ancelotti a fost invins de Juventus, scor 3-2.

"Intalnim o echipa in mare forma si care a reusit sa ramana in Europa fotbalistica. Fiorentina joaca foarte bine, iar Mutu incredibil. Este cel mai mare pericol pentru noi, iar in acest sens vom lua toate masurile de precautie pentru a-l bloca", a precizat Roberto Mancini, antrenorul Interului, facand referire la prestatiile decarului echipei nationale.

Echipe probabile:

Inter Milano: Julio Cesar, Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell, Zanetti, Vieira, Cambiasso, Stankovic, Balotelli, Cruz. (Asezare tactica 4-4-2) Antrenor Roberto Mancini

Fiorentina: Frey, Ujfalusi, Kroldrup, Gamberini, Gobbi, Kuzmanovic, Liverani, Montolivo, Jorgensen, Pazzini, Adrian Mutu. (Asezare tactica 4-3-3) Antrenor Cesare Prandelli