Toata atentia iubitorilor nationalei se va indrepta duminica spre Serie A. Liderii tricolorilor, Chivu si Mutu, se vor duela duminica pe San Siro. Inter intalneste acasa pe Fiorentina. Chivu este anuntat titular, Mutu este liderul formatiei viola, cu doua goluri senzationale inscrise joi in Cupa UEFA si revine pe San Siro, acolo unde a debutat in Serie A.

Fundasul l-a laudat pe coechipierul sau de la nationala. "Nu stiu daca il voi marca pe Mutu, asta tehnicianul nostru o va decide. Mancini stie mai bine ce e de facut cu Mutu. El este un jucator foarte periculos si trebuie luat in seama. Rautatea si ambitia de a arata cat de puternic este sunt principalele sale calitati", a spus Chivu.

La randul sau, Mutu crede ca daca echipa isi va pastra aceeasi atitudine de joi, nu are cum pleca invinsa de pe San Siro. "Este o partida foarte dificila, mai grea decat cea din Cupa UEFA. Trebuie sa ii infruntam pe cei de la Inter cu aceeasi mentalitate si aceeasi agresivitate cu care am jucat in Olanda. Trebuie sa ne impunem jocul. Vrem sa castigam, chiar daca va fi dificil", a spus atacantul roman.