Previziunile clujenilor - "vom face mai multe puncte decat Steaua in Liga" - deja inseamna o gluma proasta, iar investitiile lui "Arpi" par a se duce pe apa Sambetei. Ardelenii au fost lideri 21 de etape si au parasit prima pozitie dupa o serie de prestatii lamentabile. Locul doi nu garanteaza participarea in Liga, mai ales ca CFR nu este cap de serie si ar putea intalni o echipa de prim rang in Europa, precum Juventus sau Fiorentina.

In loc sa mai priveasca spre viitor, ardelenii se intorc in trecut. "Steaua are prima sansa la titlu. Toata lumea este vinovata, nu numai Andone. S-a vazut ca ceva nu merge inca din perioada de pregatire. Nu cred ca locul doi este in pericol", a spus Iuliu Muresan, presedintele lui CFR. Desi incearca sa mascheze, locul doi ar fi un esec de proportii pentru o echipa care in prima parte domina campionatul autoritar, iar acum nu mai e in stare sa bata Pandurii. Duminica, CFR - Rapid inseamna deja o finala pentru locul doi!

"Nu mai jucam fotbalul din tur, acum nu l-am intins deloc pe Stelea. Ma asteptam la mai mult de la Fabbiani. Oricum, am realizat o performanta unica in Romania dupa Revolutie, sa stam 21 de etape pe primul loc", a spus Ioan Andone, la capatul unui meci care nu a fost urmarit din tribune de Arpad Paszkany, finantatorul CFR-ului. "A avut niste afaceri de rezolvat si nu a putut veni", a explicat Muresan. Aceasta spre deosebire de meciul cu Dinamo, cand "Arpi" a stat chiar pe banca si s-a bucurat ca un copil la golurile echipei sale.