Cornel Dinu vrea sa plece de la Dinamo si s-a convins odata si pentru totdeauna la meciul cu Pandurii Targu Jiu ca ros-albii se afla in prapastie. Mister s-a saturat de dezinteresul pe care conducatorii il manifesta fata de analizele sale si vrea sa se retraga, desi momentul este unul oarecum inoportun, imaginea sa fiind asociata cu rezultatele catastrofale ale lui Dinamo din acest campionat.

Dinu le-ar fi spus actionarilor la ultima sedinta la care a participat, ca aprilie este ultima luna a sa la Dinamo. Administratorul delegat al ros-albilor nu a fost convocat la sedinta in careia actionarii l-au contactat iar pe Rednic, dupa demisia lui Multescu. El nici nu a mai urmarit meciurile impreuna cu cei din conducere preferand sa stea la tribuna a doua si nu a participat la sedinta de-aseara, cand actionarii l-au sunat din nou pe Rednic si i-au spus ca au nevoie mai repede de el. Dinu ar fi spus ca ramane la club pana la finele campionatului, nemultumit fiind ca nimeni din conducere nu respecta deciziile care se iau in sedinte si ca ce se stabileste astazi, maine nu mai este valabil!

Mai mult, Mister l-a criticat inca o data in public pe Mircea Rednic pentru modul cum a alcatuit programul echipei in vara trecuta, acuzandu-l de nenumarate ori ca este responsabil pentru contraperformantele echipei. "Nu am nici o problema sa lucrez cu Rednic, sau cu oricine altcineva, daca se respecta criteriul competitiei. Eu nu am avut nici un clinci cu el. Am fost mai apropiat de adevar, am subliniat realitatea, cand dupa campionatul castigat anul trecut am spus ca a existat o deplasare in modul de pregatire. Nici un antrenoru nu poate fi perfect", a spus Dinu la Fanatik.

Pozitia lui Borcea fata de plecarea lui Dinu este transanta la nivel de vorbe, ramane de vazut daca si la nivel de fapte. "Poate sa ne paraseasca oricine, dar nu el, pentru ca nu il las eu. Avem nevoie de el. Daca va pleca Dinu, voi pleca si eu", a spus Borcea. Totusi, acum, Dinu e hotarat mai mult ca oricand sa paraseasca gruparea din Stefan cel Mare, chiar daca o va face inainte de 14 mai, ziua cand clubul Dinamo va sarbatori 60 de ani de existenta.