FC Barcelona isi joaca in aceasta seara ultima sansa de a castiga un trofeu in acest sezon competitional, dupa ce a fost eliminata din Cupa Spaniei, iar in Primera Division are sanse minime de a mai prinde din urma pe eterna rivala Real Madrid.

Cu toate ca au invins in tur cu 1-0, spaniolii nu vor avea viata usoara in fata unei echipe incomode, care nu are nimic de pierdut si care poate deveni extrem de periculoasa.

In lotul retinut de Rijkaard pentru aceasta disputa nu apar Ronaldinho si Messi (primul nu mai intra de ceva timp in gratiile antrenorului si se spune despre el ca este accidentat, in timp ce argentianul nu este inca refacut dupa ultima accidentare).

Puyol si compania declara la unison ca vor aborda partida numai cu gandul la victorie, desi un rezultat de egalitate i-ar duce in semifinale.

Echipe probabile:

FC Barcelona: Valdes, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal, Xavi, Yaya Toure, Iniesta, Bojan, Eto'o, Henry. (Asezare tactica 4-3-3) Antrenor Frank Rijkaard

Schalke 04: Neuer, Westermann, Krstajic, Bordon, Rafina, Jones, Ernst, Pander, Asamoah, Kuranyi, Altintop. (Asezare tactica 4-4-2) Antrenor M.Slomka