Comisia de Apel a Federatiei de fotbal a judecat marti memoriul introdus de clubul Rapid impotriva deciziei de a pierde la masa verde derby-ul cu Steaua. Dupa aproximativ patru ore de audieri, Comisia a amanat o decizie pana miercuri, ora 11,00. Pana la acel moment, federalii vor trebui sa rezolve o solicitare neasteptata a clubului giulestean - Rapidul a recuzat trei membri ai comisiei!

Conform oficialului rapidist Constantin Zotta, cei trei membri recuzati sunt Doru Viorel Ursu (presedintele Comisiei de Apel), Alexandru Micu si Dan Hrituleac, despre care Rapid spune ca s-au antepronuntat fiindca au mai judecat o cerere a Rapidului in acest dosar - in momentul in care comisia de disciplina si-a declinat competenta in a stabili daca decizia lui Deaconu de a opri meciul a fost regulamentara, Rapidul a formulat un apel impotriva oficialilor. Acel apel a fost judecat si respins de cei trei membri ai comisiei de apel pe care giulestenii i-au recuzat marti!

"Am incredere in puterea legii - nu este moral ca rezultatele sa fie stabilite la masa verde", spune actionarul rapidist George Copos.

Rapidul solicita rejucarea meciului cu Steaua, intrerupt de arbitrul Deaconu in minutul 73, dupa ce fusese lovit cu o bricheta aruncata in tribuna. In urma acelui incident, Rapidul a pierdut la masa verde (0-3) si a primit mai multe penalitati pe linie financiara si disciplinara.