Dumitru Dragomir si reprezentantii Antena 1 si RCS-RDS au semnat marti contractul pentru drepturile de televizare obtinute de consortiu, contract care va incepe odata cu sezonul competitional 2008 - 2009 si care se va intinde pe durata a trei ani. Situatia intrase in impas dupa ce luni presedintele Ligii a refuzat sa semneze intelegerea, iar un executor judecatoresc a lipit contractul de geamurile sediului LPF.

"S-a semnat! Aseara a fost o confruntare intre avocati. Neintelegerile de ieri au fost rezolvate astazi. Nu este adevarat ca ieri era ultima zi in care se putea semna, ci astazi era termenul limita", a spus Dragomir.

Contactat de HotNews.ro marti dimineata, Sorin Oancea, vicepresedintele Antena 1, a declarat ca discutiile reluate au fost purtate de directorul postului de televiziune, Dan Matiescu, si de avocat. Oancea nu credea ca ar fi probleme si astazi, deoarece "situatia este stipulata foarte clar". El a spus ca a fost informat de Matiescu de faptul ca Dumitru Dragomir le-ar fi dat asigurari, luni seara, ca la intalnirea de marti nu vor exista probleme.

Luni seara, la emisiunea Fanatik, Gigi Becali a dezvaluit unele dintre clauzele contractului. Desi exista informatii ca LPF si Antena 1 nu s-au inteles asupra orelor de televizare, Becali a spus ca "Antena 1 vrea sa transforme Liga 1 in Liga 1 Sexy. Patruleasa sa dea startul partidei?! Conducatorii cluburilor si capitanii echipelor ar trebui sa faca spoturi in fata Arcului de Triumf."

Marti seara, la emisiunea Stirea ZIlei de la ANtena 3, Dumitru Dragomir a confirmat indirect informatia despre "Clauza Patruleasa", dar a refuzat sa ofere amanunte suplimentare: "Contractul imi impune discretia", a declarat Dragomir.