Steaua a egalat la puncte CFR in clasamentul Ligii 1 iar lupta pentru titlu devine din ce in ce mai palpitanta. "Mai putem pierde puncte doar cu Poli Timisoara si cu Dinamo", a spus Becali. Programul celor de la CFR este infernal, in aceasta saptamana avand de disputat meciuri cu Unirea Urziceni (locul 6) in deplasare si acasa cu Rapid (locul 3).

Ros-albastrii au recuperat in acest an distanta de 11 puncte care ii separa de CFR. Clujenii au pierdut meciul direct din Ghencea, au capotat la Iasi si in ultima etapa acasa, cu Pandurii si au pierdut doua puncte pretioase la Piatra Neamt. Intr-un clasament al rezultatelor obtinute in retur, Steaua ar ocupa prima pozitie cu 27 de puncte, in timp ce ardelenii s-ar situa pe un modest loc 6, cu doar 16 puncte. Declinul lui CFR a inceput in decembrie anul trecut, atunci cand au pierdut la Timisoara cu 1 - 0 si s-a acutizat in Ghencea, cand Steaua a castigat meciul direct cu 3 - 1.

Andone: "Daca voi pierde acest campionat, se datoreaza meciului din Ghencea. Au fost greseli de arbitraj care ne-au privat de puncte."

Becali: "Mai vreau o mangaiere din partea lui Dumnezeu, adica duminica sa fiu pe primul loc la 5 puncte distanta de CFR."

Steaua are deplasari mai grele

Programul finalului de campionat nu avantajeaza pe nici una dintre cele doua echipe iar castigatoarea titlului va fi echipa care va reusi sa adune cele mai multe puncte din deplasare. Din acest punct de vedere, CFR are un atu. Singura partida dificila pe care o are CFR este cea cu Unirea Urziceni, etapa viitoare. In schimb, ros-albastrii vor avea niste deplasari dificile, la Bistrita, Galati, Craiova si Dinamo. Pana acum, CFR a adunat 26 de puncte "afara", in timp ce Steaua a obtinut doar 21.

CFR: Unirea (d), Rapid (a), UTA (d), Vaslui (a), Dacia Mioveni (d), Gloria Bistrita (a), "U" Cluj (d)

STEAUA: Gloria Bistrita (d), "U" Cluj (a), Otelul Galati (d), Poli Timisoara (a), "U" Craiova (d), Dinamo (d), Gloria Buzau (a)

Pronosticurile lui Gigi Becali

Patronul Stelei nu crede ca echipa sa mai poate pierde vreun meci pana la finalul sezonului, anticipand ca singurele echipe pe care ros-albastrii nu le vor putea invinge fiind Poli Timisoara si Dinamo. In cadrul emisiunii Fanatik, Becali a spus ca Steaua va castiga cu Gloria, "U" Cluj, Otelul, Universitatea Craiova si Gloria Buzau. "Daca Buzaul e la retrogradare, poate sa bata in Ghencea", a admis totusi latifundiarul.

Nici clujenii nu se lasa mai prejos. "Eu sunt convins ca vom putea castiga toate meciurile pana la final. Cand esti pe primul loc esti laudat, cand pierzi esti contestat. Acesta e fotbalul", a spus Andone la Realitatea Sportiva.