Spectrul venirii lui Mircea Rednic la Dinamo i-a impulsionat pe jucatori sa castige la Galati. Formula aleasa de Cornel Talnar a fost pe placul "Puriului". Talnar i-a titularizat pe Blay, Cristea si Munteanu, fotbalisti care erau in primul "11" pe vremea lui Rednic. Victoria de la Galati a mai linistit apele in Stefan cel Mare, iar conducatorii au anuntat ca Talnar va ramane la carma echipei pana in vara desi oricand este posibil ca Rednic sa intre in scena.

Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca Rednic a cerut ca jucatorii sa fie lasati sa joace pana in vara pentru a le urmari atent evolutiile si abia atunci sa se traga o linie in privinta lotului dar si pentru ca fotbalistii sa nu fie derutati de atatea schimbari. Aceasta in conditiile in care tehnicianul si-a aratat disponibilitatea sa vina inainte de finalul campionatului si sa isi inceapa munca efectiv de luni. Totusi, nu este improbabil ca Rednic sa se consulte cu staff-ul tehnic in privinta echipei, mai ales ca pentru Dinamo urmeaza o perioada grea in care le va intalni pe Poli Timisoara, Unirea Urziceni, Rapid si Steaua. El ar trebui sa se intoarca astazi din Belgia.

"Talnar poate sa bata si zece meciuri la rand, din vara tot Rednic va fi la echipa. Cu el discutam de doua luni insa mi-a spus ca vrea sa bata Steaua si apoi vine. El a semnat un contract pe doi ani si cine spune altceva inseamna ca e tampit", a spus Borcea la emisiunea Fanatik.

"Nu am vazut meciul cu Otelul pentru ca sunt in Belgia, dar ma bucur ca au castigat si ii felicit pentru aceasta victorie. Sper sa isi indeplineasca obiectivul. Oricum, nu se pune problema ca eu sa vin la Dinamo inainte de finalul sezonului. In acest moment, echipa este a lui Talnar si mi se pare normal ca el sa continue pana la finalul sezonului, mai ales ca s-a ocupat si de pregatirea de iarna", a spus si Rednic pentru News In.