Gigi Multescu regreta ca a acceptat sa antreneze pe Dinamo, desi acum este ofertat de conducere sa preia postul de director al departamentului de scouteri. Tehnicianul a pregatit gruparea ros-alba timp de cinci etape, in care a obtinut 2 victorii, 2 egaluri si a inregistrat si o infrangere pe teren propriu cu CFR.

"Lucrurile nu mai erau in regula, nu mergeau asa cum trebuia. Va spun sincer ca in aceste conditii imi pare rau ca m-am intors la Dinamo", a spus Multescu la sportro.

Acuzat ca nu a reusit sa se impuna in fata jucatorilor, Multescu s-a aparat, spunand ca singura iesire nesportiva a fost cea a lui Ropotan, din timpul meciului cu CFR.

"Nu exista echipa in care toti jucatorii sa fie multumiti. Unii au jucat slab, nu au dat randament, asta e. Exista o concurenta care trebuie respectata. Nu s-au intamplat lucruri in neregula, singura iesire necontrolata a fost cea a lui Ropotan. Nu vreau sa cred ca Lobont nu si-a aparat corect sansele cu CFR. Bogdan a avut ghinion, a fost si bolnav, nu se pune problema ca el sa fi dat meciul", a adaugat antrenorul.