Fenerbache si-a invins toti adversarii din Liga pe teren propriu si asteapta Chelsea in Iadul pe care turcii il vor crea in tribune. "Stim ca prima runda este fundamentala si trebuie sa obtinem un rezultat mare ca sa avem sperante. Altfel, Chelsea ne va avea in mana pe Stamford Bridge. Avem cei mai buni suportreri din Europa. Cum ajungi in preajma stadionului poti simti ce atmosfera senzationala creaza, si aceasta poate fi un atu", a spus brazilianul Alex, unul dintre cei mai in forma componenti ai lui Fener.

Chelsea nu va putea conta pe aportul lui Petr Cech, care a suferit o entorsa la glezna. Avram Grant il va folosi in continuare pe Cudicini insa il va putea folosi pe Frank Lampard, care este apt pentru partida din aceasta seara. Lampard nu s-a antrenat cu echipa, staff-ul tehnic a spus ca este bolnav, insa Avram Grant a revenit astazi si a spus ca totul a fost doar un scenariu ca sa-i induca in eroare pe turci.

Kezman va avea prilejul sa se razbune! El a fost alungat de la Chelsea in vara si a ajuns la Fener, acolo unde a facut senzatie, avand evolutii constant bune. "Cand era Mourinho totul merge perfect, acum totul s-a dus pe Apa Sambetei", a spus Kezman.