Este foarte posibil sa ne reintilnim cu celebra comisie de disciplina a FRF: Steaua va depune un memoriu impotriva declaratiilor prin care Adrian Porumboiu si-a acuzat propria echipa de non combat.

"Daca cineva spune ca a fost blat, nu exagereaza deloc" - Adrian Porumboiu, patron Vaslui.

"In loc sa se vada ca Steaua a jucat excelent din punct de vedere tactic, presa discuta despre nu stiu ce non combat. Nu inteleg aceasta ofensiva impotriva Stelei" - Adrian Ilie, manager Steaua.

Presedintele FRF Mircea Sandu a luat cu rezerve iesirea lui Porumboiu: "Sa vina cu argumente", apoi a lansat o amenintare: "Altfel, va fi vai de el".

Porumboiu a replicat: "Dar ce, suntem la gradinita? Ce sa-mi faca mie Sandu?" Finantatorul Vasluiului a nuantat declaratiile de duminica seara: "Inainte sa ma cheme, Comisia sa vada ultimele meciuri ale echipei mele, sa faca o comparatie, apoi sa ma cheme".

Saptamana trecuta, prin verdictul dat in dosarul "Bricheta", FRF a anuntat ca asistam la un nou moment zero prin care se vizeaza eliminarea violentei de pe stadioane si din declaratiile presedintilor de club.