Infrangerea si demiterea! Asa suna motto-ul dupa care se ghideaza conducerea lui Dinamo. A venit si randul lui Multescu sa plateasca, singurul care si-a asumat responsabilitatea pentru rezultate. Fostul antrenor incheiase un contract valabil pentru doi ani, sefii voiau sa il inlocuiasca in vara dar nu au mai avut rabdare si i-au lasat de inteles lui Multescu faptul ca poate sa plece. Despartirea s-a facut de comun acord.

Multescu nu a reusit sa se impuna in fata jucatorilor, care de mai multe ori au avut rabufniri in fata tehnicianului. Ultima iesire de acest gen i-a apartinut lui Ropotan. Acesta a fost schimbat cu Zicu in minutul 27 al intalnirii cu CFR. "Schimbarea a fost facuta din considerente tactice. Nu se mai justifica sa jucam cu doi inchizatori pe teren propriu si mai eram si condusi", a explicat la final Multescu. Dupa ce a vazut ca a fost schimbat, acesta a plecat glont la vestiare. Se pare ca lui Multescu i s-a reprosat ca l-a schimbat pe Ropotan. Clujenii au lansat un contraatac devastator in finalul primei parti si Semedo a readus CFR in avantaj, dupa o minge pierduta de Zicu, cel care l-a inlocuit pe jucator.

Deocamdata, antrenamentele vor fi conduse de Cornel Talnar. Este doar un provizorat pentru ca in aceasta saptamana actionarii ar vrea sa rezolve problema antrenorului. Solutiile imediate sunt Rednic sau Bergodi. Primul a anuntat ca pana miercuri va antrena din nou, iar al doilea a afirmat in nenumarate randuri ca ar fi dispus sa preia o echipa din fotbalul romanesc chiar si cu 8 etape inainte de final.

Varianta unui antrenor strain nu prea mai surade conducerii dupa experimentul nefericit din era Zenga iar Mircea Rednic nu are multi fani printre jucatori dar nici in conducere. Dupa plecarea sa, Rednic a avut un schimb de replici cu Dinu. Administratorul delegat l-a acuzat pe Rednic ca in vara echipa nu a facut o pregatire corespunzatoare iar Puriul l-a ironizat pe Mister spunand ca el a ramas la stadiul de puls-tester.

5 antrenori a avut pana acum Dinamo, in acest sezon!

27 de zile a rezistat Gigi Multescu pe banca tehnica a ros-albilor