Spiritele s-au inflamat la Vaslui, dupa infringerea cu Steaua: patronul Adrian Porumboiu si-a acuzat jucatorii si antrenorii de non combat.

In plus, Porumboiu a dezvaluit ca impresarul antrenorului, Aurel Marinescu, este membru PNG, partid condus de Gigi Becali! In urma cu doua saptamani, Porumboiu si Marinescu au discutat pe marginea contractului lui Dorinel. "A fost o discutie mai aprinsa. Acest impresar m-a avertizat ca nu o sa mai cistig niciun meci! Ceea ce vad ca se intimpla..." - Porumboiu.

"Dorinel Munteanu nu mai are ce cauta la Vaslui! L-am rugat impreuna cu toata echipa sa juram pe Biblie ca va fi meci curat cu Steaua. Si Dorinel nu a vrut! Ce alte exemple sa mai dau, pe linga meciul in sine?!!", se intreaba Porumboiu.

"Nu imi dau demisia de la Vaslui. Vestiarul a fost curat la meciul cu Steaua", a declarat Dorinel Munteanu. Referitor la informatia potrivit careia impresarul sau ar fi membru PNG, Dorinel a confirmat, adaugind: "Povestea asta mi-a cauzat mai multe necazuri..."

"Nu comentez aberatiile lui Porumboiu!", a replicat patronul Stelei, sustinut de managerul Adrian Ilie: "Este ciudat: toata lumea vede blat la Vaslui, in loc sa vada ca Steaua a jucat excelent din punct de vedere tactic".