Jocul de-a comisiile continua vineri la Federatia de fotbal: comisia centrala de arbitri trebuie sa decida daca decizia lui Deaconu de a opri meciul a fost regulamentara, apoi va transmite verdictul in mare secret comisiei de disciplina. Aceasta urmeaza sa pronunte ultima hotarire in cazul Rapid-Steaua: 0-3 sau rejucare.

"Nu mai sunt asa de sigur ca Steaua merita victoria la masa verde", spune Ion Craciunescu, fostul arbitru international, argumentind ca daca Deaconu a oprit meciul pentru ca se aruncau obiecte din tribuna (si nu pentru ca fusese lovit), atunci ar fi trebuit sa arate clar trei minute de intrerupere.

Craciunescu a comentat meciul Rapid - Steaua pentru Kanal D si in timpul desfasurarii evenimentelor a fost sigur ca deznodamintul va fi favorabil Stelei. "Insa ultimele declaratii ale lui MIrcea Sandu mi-au schimbat impresia. Regulamentul este cel care trebuie sa guverneze si nu declaratiile lui Mircea Sandu care cere tuturor arbitrilor sa urmeze exemplul lui Deaconu. Iar regulamentul arata ca daca se arunca obiecte din tribuna trebuie sa se arate cele trei minute. Nu poti opri meciul oricum", spune Craciunescu.