Rapid ar putea avea castig de cauza pe baza unei exceptii a Regulamentului. Comisia de Disciplina si-a declinat competenta, cazul "Bricheta" a ajuns pe masa Comisiei Centrale a Arbitrilor care se va intruni astazi sa dezbata situatia. Sedinta va incepe de la ora 17:00 iar decizia va fi pronuntata maine, la ora 12:00. CCA are sapte membri insa hotararea poate fi luata si cu votul a doar trei oameni: Gheorghe Constantin, Dan Petrescu si Marcel Lica sau Nicolae Grigorescu.

Daca giulestenii isi vor impune punctul de vedere, atunci arbitrul Deaconu a incalcat legea oprind meciul, el fiind si decorat de presedintele Basescu pentru ca a oprit partida. Marturie ii stau inscrisurile, el notand in raport ca a oprit partida nu pentru ca a fost lovit, ci pentru ca s-a mai aruncat din tribuna dupa apelul sau. In cazul acesta, Deaconu trebuia sa opreasca partida trei minute si dupa aceea, daca se mai arunca, sa ia hotararea de a pune capat meciului.

In regulament nu se prevede nici o sanctiune si nici macar care este procedura in cazul in care arbitrul a gresit, fapt ce va da nastere la interpretari si speculatii, partea stelista anuntand ca daca decizia va fi alta decat meci pierdut la masa verde, urmand sa depuna memoriu la o instanta superioara.