Rapidistii sunt virulenti si se asteapta ca cei de la Comisia de Disciplina sa decida rejucarea meciului! Conducatorii din Giulesti cred ca daca Steaua va avea castig de cauza, se va crea un precedent periculos! Cel mai acid a fost George Copos.

"Deaconu a comis o grava eroare pentru experienta pe care o are. Era un meci care stabilea ierarhia clasamentului Ligii I. Nu atacam nimic daca oprea jocul in momentul in care a fost lovit. El a dorit sa continue jocul. Este o grava eroare, pentru care noi ne vom bate, ne vom bate pentru dreptate".

"Azi asteptam o sedinta in care nu trebuie sa se faca un compromis, sa se ia masuri in spiritul jocului. Ori sa se joace din minutul 73, sau chiar rejucare de la 0-0, cu ce masuri se considera necesare. Daca se va decide, insa, 3-0 pentru Steaua, regulamentul va trebui schimbat deoarece o sa ne intalnim des cu astfel de cazuri si multe meciuri se vor strica", a spus Nicolae Manea.

"Moldovan si-a rupt picioarele pe teren si a luat aceeasi decoratie ca Deaconu. Diferenta este ca Viorel Moldovan nu a jucat in tricoul Stelei", a atacat si Constantin Zotta.