"In fotbalul romanesc sunt probleme pentru ca nu exista management superior si control financiar", a spus Taher. De-aceea a fost adus Bonea, care a fost unul dintre expertii contabili numiti de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si reconfirmati de Parchetul General in dosarul devalizarii Bancii Romane de Scont, detinuta pana la prabusire de SOV prin compania Gelsor.

"Alexandru Bonea l-a cunoscut pe Hrebenciuc si pe Becali prin intermediul meu! E un expert financiar extraordinar! Si ce daca a ajuns la DNA? 90% din oamenii de afaceri din Romania a ajuns la DNA", a incercat sa pareze Taher la emisiunea 100% moderata de Robert Turcescu.

Un alt invitat al emisiunii a fost Constantin Toma, care a recunoscut ca dezvolta afaceri cu Nicolae Badea. Constantin Toma a fost actionar la Dinamo inainte sa se formeze noua societate pe actiuni si apoi a finantat Dinamo prin grupul Omniasig.

"Nu am afaceri cu Nicolae Badea, dar in viitor e posibil sa am. Avem in discutie sa dezvoltam un proiect imobiliar", a spus Toma.

"Eu l-am rugat sa vina alaturi de mine, pentru ca e un om capabil", a concluzionat Taher.