Internationale Milano traverseaza o perioada mai putin fasta, formatia la care evolueaza romanul Cristi Chivu pierzand sapte puncte avans intr-o singura luna fata de AS Roma, contracandidata la titlu, Totti si compania gasindu-se la numai patru lungimi distanta de milanezi.

Cu un lot numeros si deosebit de valoros, Inter a dominat autoritar mare parte din actuala editie de Serie A, parerea unanima fiind aceea ca milanezii vor termina campionatul fara infrangere.

Nu avea sa fie asa, Inter pierzand puncte importante in ultima perioada de timp (egal cu Udinese, Sampdoria, AS Roma si Genoa, precum si infrangeri la Napoli si cu Juventus) si fiind in mare pericol de a nu castiga un nou titlu de campioana.

Situatia actuala de pe Meazza este una foarte delicata, jucatorii fiind in ultima perioada nemultumiti de antrenorul Roberto Mancini: Materazzi a recunoscut ca a vrut sa il bata pe tehnician, in timp ce Ibrahimovic si Stankovic au fost suparati pe acesta dupa ce au fost schimbati in unele partide.

La prima vedere, Mancini este unul dintre principalii vinovati de situatia creata la Inter Milano, acolo unde a scapat din mana vestiarul si a fost eliminat prematur din Champions League, lucru care i-a durut enorm pe interisti.