Steaua s-a apropiat la sase puncte de CFR Cluj, iar dupa decizia (logica) asteptata miercuri, distanta se va reduce la doar trei puncte, iar visul patronului de a ajunge pe primul loc pana la Pasti prinde tot mai mult contur. Ros-albastrii s-au chinuit cu penultima clasata, fiind condusi din minutul 7, dar o noua faza fixa a adus egalarea, iar Vali Badea a mutat toate cele trei puncte in Ghencea in prelungiri.

Dupa o etapa care parea sa-i apartina, in care trei dintre primele clasate au fost invinse (CFR, Rapid si Poli Timisoara), Steaua s-a vazut condusa pe propriul teren, in fata a 15.000 de spectatori, dupa golul superb al lui Dorin Mihut - sut din marginea careului la care Zapata nu a avut reactie.

Rand pe rand, Banel Nicolita, Pepe Moreno sau Mendoza au trecut pe langa gol, dar pauza a consemnat avantajul aradenilor, iar Steaua a trecut prin emotii in ultimele minute, Radoi fiind lovit de Oliveira si parasind terenul pe targa.

Capitanul a revenit insa in teren si si-a impins coechipierii spre poarta lui Tudor, care a fost ocrotit de sansa la suturile lui Lovin sau Golanski.

Steaua a reusit egalarea dintr-o faza fixa - o lovitura libera executata de Mendoza si reluata in plasa de Pepe Moreno, la primul gol in tricoul ros-albastru. Era al saselea gol consecutiv al Stelei venit din faze fixe.

Lacatus a trimis toti atacantii de pe margine in teren, Vali Badea, Neaga si Habibou fiind introdusi pentru a reusi victoria, dar Hidisan putea crea marea surpriza, sutul sau de la 40 de metri lovind incheietura barelor.

In minutul 90, Habibou a ratat singur cu portarul, Tudor intervenind salvator, dar aparatorul buturilor aradene nu s-a mai putut opune peste un minut la sutul lui Vali Badea din careu, si punctele raman in Ghencea, iar titlul, un obiectiv imposibil dupa esecul de la Iasi din prima runda a anului 2008, se apropie vazand cu ochii.