Poli Timisoara sufera a doua infrangere consecutiva, dupa esecul de la Vaslui, si cade pe locul cinci in clasament, iar visul european de pe Bega pare din nou foarte indepartat. Dacia Mioveni este prima echipa care reuseste sa castige la Timisoara in actualul sezon si face un pas important spre salvarea de la retrogradare.

Poli a debutat in forta, incercand sa uite dezastrul de miercuri, din Moldova, dar rand pe rand Karamian, Ganea si Aliuta au trecut pe langa gol, ori imprecizia, ori interventiile lui Razvan Stanca pastrand tabela de marcaj imaculata.

Argesenii au reusit sa echilibreze meciul si Ionut Savu sau Miclaus au adus pericolul la buturile lui Popa, care s-a vazut nevoit sa scoata mingea din poarta in minutul 39, cand sutul lui Cornel Frasineanu, usor deviat de Borbely, l-a surprins pe portarul timisorean.

In minutul 56 Dacia isi dubleaza avantajul dupa o grava greseala in apararea timisoreana. Canu si Popa se incurca reciproc si ii ofera pe tava o ocazie de gol lui Savu care profita, preia si marcheaza in poarta goala.

Imediat Poli revine in joc, prin golul lui Dejan Rusic din minutul 60, dar nu reuseste sa smulga macar un punct, desi Ganea loveste bara in minutul 75, iar acelasi Rusic rateaza cu poarta goala in finalul intalnirii.