O victorie in Ardeal parea a fi o simpla formalitate pentru jucatorii lui Multescu, insa totul se putea narui cand Bad a egalat in minutul 78.

Multescu a inceput cu doi "inchizatori" si i-a lasat pe margine pe artistii Zicu si Cristea. Danciulescu a deschis scorul dintr-un penalty obtinut de Bratu (min. 34), dar "cainii" puteau intra la pauza cu un avantaj mai confortabil daca Miranda, scapat de doua ori cu Merlier, reusea sa marcheze macar o data.

Ros-albii au incercat sa conserve avantajul in a doua parte, insa finalul a fost unul apoteotic. Multescu, inspirat, il scoate pe apaticul Torje si il introduce pe Zicu. Pe parcurs intra si Munteanu. Miranda scapa din nou cu Merlier (min. 70), dar "vrajitorul" din poarta lui "U" se arcuieste si il blocheaza pe argentinian. Cinci minute mai tarziu e randul lui Margaritescu sa il imite pe atacant, dar Bad, intrat in locul lui Raducanu, cu 10 minute inainte de final, marcheaza la o greseala de plasament a lui Moti. Finalul se joaca pe contre, iar Zicu, intrat in locul lui Torje, aduce victoria "cainilor".

"U" Cluj:

Merlier - Ungurusan, Bilica, Soltuz, Dancia - Savu (min. 65 Coman), Baiano, Bundea, Boudarene (min. 45 Edvan) - Goga, Raducanu (min. 65 Bad)

Dinamo:

Lobont - Todorowski, Moti, Izvoranu, Pulhac - Torje (min. 45 Zicu), Margaritescu, Ropotan (min. 67 Munteanu) - Danciulescu (min. 85 Cristea), Bratu - Miranda

Tot cu 2 - 1

Dinamovistilor le plac victoriile cu 2 - 1! De cand s-a reluat campionatul, "cainii" au reusit sa castige numai la acest scor. Ceahlaul, Dacia Mioveni, Poli Iasi si "U" Cluj sunt echipele invinse de ros-albi cu 2 - 1 in 2008. Ros-albii sunt neinvins in acest mini-retur, acumuland in 6 etape 14 puncte.

Proteste ale clujenilor

Fanii "sepcilor rosii" i-au asteptat la vestiare pe jucatori la finalul meciului pentru a-i apostrofa si a le cere socoteala. Universitatea a pierdut in actuala stagiune a cincea partida in minutul 90 si, in urma esecului de astazi, este condamnata la retrogradare.

Impacati cu gindul esalonului secund

"Suntem prea mici pentru fotbalul din Liga I. Mai multe nu spun, ca riscam penalizari. Si-asa lui "U" Cluj ii e greu", a spus Arpad Meszaros la finalul partidei cu Dinamo. Antrenorul a fost completat de Dorin Goga si portarul Merlier, care au criticat arbitrajul. "Nu stiu daca trebuie sa-l acuzam pe arbitru, sper sa beneficiem si noi macar la un meci de un arbitraj ca azi", a declarat belgianul. "Arbitrul ne-a ingalbenit. Nu puteam sa zicem nimic, ca imediat ne dadea galben", a afirmat si capitanul lui "U".

Multescu: "Am suferit ca un caine"

Gigi Multescu era extenuat la finalul partidei, de parca el ar fi jucat 90 de minute in meciul de la Cluj. "Am suferit ca un caine! Am avut sapte ocazii ratate cu nonsalanta! Am luat gol dintr-o neatentie, nu are voie sa se intample asa ceva. Sunt jucatori noi care vor sa se afirme, exista o emulatie, dar mai trebuie puse la punct relatiile de joc", a spus la final antrenorul ros-albilor.

A debutat Todorowski

Macedoneanul Blagoja Todorowski a fost folosit in premiera de Gigi Multescu in meciul de la Cluj. Todo s-a achitat bine de sarcinile defensive si a avut si o ocazie de gol, Merlier opunandu-se la un sut-centrare expediat de fundas in prima repriza.

Multescu si "ratangiul" Miranda

Osvaldo Miranda a ratat la Cluj trei ocazii incredibile! De fiecare data argentinianul a scapat singur cu Merlier, insa belgianul din poarta lui "U" a reusit de fiecare data sa il blocheze pe atacantul dinamovist.

"La Miranda a fost vorba de egoism. Erau jucatori liberi în acele faze care puteau marca si el a tras la poarta. Nu se face asa ceva", a spus Multescu.

Gol cu dedicatie

Ianis Zicu a reusit golul victoriei: mijlocasul a intrat in minutul 46, inlocuindu-l pe Torje. Pana in minutul 89, machidonul a avut o prestatie stearsa, Zicu "scotandu-se" cu golul reusit in ultimul minut. Dupa marcarea golului, Zicu si-a scos tricoul de joc pentru a arata camerelor mesajul inscriptionat pe un tricou alb: "Inca unul! Si nu am terminat! Pentru tine, Bibi!"