Selectionerul Victor Piturca si echipa nationala a Romaniei au mare nevoie de Adrian Mutu, tehnicianul tricolorilor precizand ca i-a trimis in aceasta dimineata telegrama de convocare vedetei celor de la Fiorentina pentru partida amicala cu Rusia, care va avea loc pe arena din Ghencea, pe 26 martie, de la ora 20.30.

"Era normal sa il convoc pe Mutu. Daca e sanatos si poate juca, atunci o poate face si pentru echipa nationala. Astazi dimineata i-am trimis telegrama de convocare", a spus selectionerul.

La scurt timp dupa primirea telegramei prin care Mutu era convocat la echipa nationala, oficialii Fiorentinei au decis sa-l lase pe Adrian sa participe la actiunea primei reprezentative a Romaniei.

Stranierii convocati pentru amicalul cu Rusia sunt urmatorii:

Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (Auxerre), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Florentin Petre (TSKA Sofia), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Marius Niculae (Inverness), Daniel Niculae (Auxerre), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Adrian Mutu (Fiorentina).

Convocat pentru intalnirea cu rusii a fost si fundasul Stefan Radu, insa jucatorul celor de la Lazio s-a accidentat si ar putea rata aceasta partida amicala.