Omul de afaceri iordanian Fathi Taher este foarte aproape de a deveni noul patron al Rapidului, acesta precizand ca a ajuns la un acord de principiu cu George Copos pentru achizitionarea a 80% din actiunile formatiei giulestene.

"Avocatii mei lucreaza la acest caz. Eu nu o sa merg sa discut cu domnul Copos pentru ca acolo sunt profesionisti care se ocupa de acte. Eu am discutat cu domnul Copos, ne-am inteles, sa vedem cand vom semna. Nu stiu daca o sa se faca azi, dar sigur se va finaliza. Cand o sa fie gata, o sa anuntam", a spus Taher pentru NewsIn.

Speculatii in legatura cu aceasta tranzactie au aparut in urma cu aproximativ doua saptamani, atunci cand a fost lansata ideea ca George Copos a vandut 80% din actiunile clubului in schimbul a 30 de milioane de euro catre iordanianul Taher.

Aceasta suma ar reprezenta un imprumut luat de Copos pentru o investitie imobiliara, tranzactia finalizandu-se cu schimbarea patronului echipei din Grant.

Fatih Taher este unul dintre administratorii firmei Griro (Atelierele Grivita) alaturi de boss-ul dinamovistilor, Nicolae Badea.

Un prim pas catre aceasta schimbare a fost facut zilele trecute, atunci cand Rapidul a anuntat ca a semnat un contract de sponsorizare in valoare de 200.000 de euro anual cu Griro (pentru urmatoarele cinci sezoane), Pancu si compania urmand sa poarte respectiva marca pe tricourile de joc.