Jurnalistii italieni lauda evolutia deosebita avuta de Adrian Mutu (gol superb si pasa de gol) in victoria contra celor de la Genoa, scor 3-1, dupa o pauza de cateva saptamani cauzata de o leziune la ligamentele genunchiului stang.

"Fenomenul s-a intors si se vede. Golul de 2-0, o torpila impresionanta", scrie calciotoscano, care l-a notat pe Mutu cu nota 7.

"Revenit dupa o accidentare, a incantat imediat Fiorentina cu o pasa pentru Santana la primul gol si cu un splendid sut la reusita sa. Prandelli l-a inlocuit in minutul 72, pentru a-i da prilejul sa fie ovationat de public", a notat agentia Datasport, care l-a notat pe Mutu cu 8.

"Mutu este un mare jucator pe care toate echipele si l-ar dori. Felicitarile mele directorului sportiv Pantaleo Corvino care a stiut sa creada in Mutu intr-un moment mai putin fericit al carierei sale. Cand l-am achizitionat nu toata lumea credea in recuperarea completa a fotbalistului", a spus presedintele echipei Viola, Andrea Della Valle.

Adrian Mutu a ajuns la cota 15 goluri marcate in acest sezon de Serie A, fiind la egalitate cu suedezul Zlatan Ibrahimovic (de la Inter) pe pozitia a doua in topul celor mai buni marcatori. Ierarhia este condusa de Borriello (Genoa) si Trezeguet (Juventus), fiecare cu cate 16 reusite.