CFR Cluj a avut la Piatra Neamt cea mai slaba prestatie din actualul sezon, fiind dominata in multe randuri fara drept de apel de o formatie aflata pe un loc retrogradabil: Ceahlaul.

Nemtenii au inceput in forta, Nohai trimitand putin alaturi din pozitie favorabila, in minutul 12, iar sutul lui Omoduemuke a fost blocat in ultima clipa de portarul Nuno Claro, in minutul 28.

Minutul 32 a adus cea mai mare ocazie pentru lider. Culio l-a vazut pe Savu iesind din poarta, a trimis un lob de la 25 de metri, dar mingea a lovit bara transversala.

Partea secunda a fost plina de nervozitati. Panin a fost iertat de arbitrul Aurelian Bogaciu de la o eliminare, centralul neacordandu-i un al doilea galben meritat pentru lovirea unui adversar cu cotul iar Tony si Cadu sunt accidentati dupa ciocniri dure cu adversarii, dar cei doi reusesc sa incheie meciul in teren.

Ceahlaul a reusit in minutul 72 sa introduca balonul in plasa, prin Forminte, care era insa in ofsaid in momentul pasei, iar brigada de arbitri a anulat corect reusita gazdelor.

Astfel, CFR pierde doua puncte pretioase in cursa spre titlul de campioana, in timp ce nemtenii, cu punctul obtinut, urca cel putin o zi din zona retrogradabila in care intra Dacia Mioveni.