Cristian Săpunaru, ​căpitanul echipei Rapid Bucureşti, și-a aflat pedeapsa în urma incidentelor de la partida cu U Craiova 1948, din etapa a zecea a SuperLigii.

Cristian SapunaruFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Astfel, Săpunaru a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 9.400 de lei.

Totodată, clubul organizator, U Craiova 1948, a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 52.500 de lei, informează Agerpres.

Săpunaru a fost implicat la finalul partidei într-un conflict cu unul dintre suporterii adverşi care au pătruns la vestiarele stadionului din Târgu Jiu. În urma acelei altercaţii, suporterul echipei oltene a fost sancţionat de către Jandarmerie.

Daniel Niculae, preşedintele clubului de fotbal Rapid Bucureşti, afirmase, luni, că în opinia sa Cristian Săpunaru nu are de ce să fie suspendat în urma acestor incidente.

„Eu nu mă aştept la nicio suspendare a lui Săpunaru, pentru că nu are de ce să fie suspendat, clar. Cred că nu ar mai trebui să vorbim despre evenimentele neplăcute care s-au întâmplat cu Craiova, pentru că a trecut deja o bună bucată de timp, iar Cristi Săpunaru nu are de ce să fie suspendat. Eu sper şi sunt ferm convins că el nu va fi suspendat, pentru că nu sunt motive să fie suspendat”, a declarat Niculae la Arena Naţională.

Incidentele de la U Craiova 1948 - Rapid București

*Momentul în care Săpunaru este oprit de forțele de ordine începe la minutul 9:45