Adrian Neaga si-a inceput "surghiunul" la Steaua II pentru care a evoluat pe toata durata meciului disputat in Liga a treia la Navodari. Echipa secunda a Stelei s-a impus cu 1-0, golul fiind marcat de Furnieru in minutul 70 din pasa oferita de Neaga.

De altfel, Neaga a fost printre cei mai buni jucatori ai echipei, fiind remarcat la finalul meciului de antrenorul Gheorghe Gigel:"A fost un joc foarte bun si sunt multumit de modul cum s-au comportat baietii pe teren. Desi s-a terminat doar 1-0 pentru noi, scorul nu a reflectat realitatea de pe teren. Am ratat numeroase ocazii, dar important este ca s-a terminat cu bine. Sper sa o tinem tot asa. Adrian Neaga m-a incantat. A jucat foarte bine, s-a daruit si nu a avut, in niciun moment, o eventuala aroganta a unui jucator de la echipa mare. Il felicit pentru evolutia de azi," a declarat Gheorghe Gigel pentru site-ul oficial al Stelei.

Atacantul a fost trimis la echipa a doua, nefiind folosit niciun minut de antrenorul Stelei, Marius Lacatus, in meciurile din 2008.